Vitaliteitsavond Elsloo

Datum

Woensdag 16 november 2022 18:00 uur - 21:00 uur

Locatie

Ecsplore - Maaslandcentrum Elsloo

Website: https://www.ecsplore.nl/55-en-senioren/vitaliteitsdagen/vitaliteitsavond

De Vitaliteitsavond is bedoeld om bewoners van 55 jaar en ouder te laten ontdekken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van educatie, cultuur en sport/bewegen in de wijk. Tevens biedt het volwassenen de mogelijkheid om antwoord te krijgen op alle vragen rondom gezondheid en leefbaarheid in de wijk. Wij bieden u graag de mogelijkheid om gezondheidsprofessionals uit uw wijk te ontmoeten. Daarnaast trachten wij zoveel mogelijk senioren te motiveren actief te (blijven) participeren in de maatschappij door het vinden van bijvoorbeeld nieuwe hobby’s, vrijwilligerswerk of andere zinvolle en dankbare bezigheden.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93