Werk in uitvoering

Hieronder staan de actuele infrastructurele werkzaamheden in de gemeente. Zo ben je op de hoogte van werkzaamheden in jouw buurt en straat.

Datum

Maandag 22 oktober 2018 - zaterdag 27 oktober 2018

Locatie

Maasbanderkerkweg

Wegomleiding richting Maasband

Vanwege de werkzaamheden ten behoeve van reconstructie van Maasband is de reguliere toegang naar het dorp, via de Maasbanderkerkweg, gestremd van maandag 22 oktober tot en met 27 oktober aanstaande. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Deze gaat via de Oeverendijk (weg naar L ‘Ortye) en de Nieuwe Dijk.

Datum

Maandag 17 september 2018 - vrijdag 5 oktober 2018

Locatie

Nieuwdorp en Elsloo

Rioolwerkzaamheden Nieuwdorp-Elsloo

In opdracht van de gemeente Stein gaat firma Van de Kreeke op diverse locaties in Nieuwdorp en Elsloo werkzaamheden aan het riool uitvoeren. Tot en met 5 oktober wordt de riolering plaatselijk gereinigd en gerenoveerd. Wegen hoeven niet opengebroken te worden dus de overlast voor verkeer blijft beperkt.

Hoge druk
Als gevolg van het reinigen van de riolering onder hoge druk kunnen deze werkzaamheden zéér incidenteel voor overlast in woningen zorgen. Inwoners worden voorafgaand per brief geïnformeerd als er in hun straat wordt gewerkt. Hierin staan ook maatregelen om overlast binnenshuis tot een minimum te beperken.

Vragen?
Voor meer informatie kunnen inwoners contact opnemen met Van de Kreeke via e-mail leidingtechniek@vandekreeke.nl.

Datum

Maandag 8 oktober 2018 - vrijdag 26 oktober 2018

Locatie

Catsop

Werkzaamheden aan hoogspanningsnet Catsop

Vanwege werkzaamheden aan het hoogspanningsnet vinden er tussen 8 en 26 oktober aanstaande verkeersmaatregelen plaats op de Armsterweg en de Parallelweg in Catsop. Aannemer Liandon voert de werkzaamheden uit namens Tennet. De werkzaamheden betreffen het vervangen van bliksemdraad van het hoogspanningsnet.

De verkeersmaatregelen vinden plaats in de vorm van een tijdelijke wegafsluiting of de aanwezigheid van verkeersregelaars. TenneT is als landelijke netbeheerder van het elektriciteitsnet verantwoordelijk voor de leveringszekerheid van elektriciteit. Op www.tennet.eu/aardnet staat de actuele planning. Inwoners die vragen hebben kunnen mailen naar servicecenter@tennet.eu of bellen met 0800 - 836 63 88 (gratis).