Toegankelijkheidsverklaring

In Stein moet iedereen kunnen meedoen! Dat begint bij goede informatievoorziening. Ook digitaal. Daarom streven we naar het zo goed mogelijk naleven van de eisen voor digitale toegankelijkheid die gelden voor websites van gemeenten. 

Website gemeente Stein

In onze toegankelijkheidsverklaring lees je waar onze website nu al aan voldoet en waar we nog aan werken. De verklaring heeft betrekking op de volgende websites:

Status toegankelijkheidslabel van Gemeente Stein. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Datmaaktsteinvoormij.nl

Intranet gemeente Stein 

Mobiele applicaties gemeente Stein

Overige websites 

Meld ontoegankelijkheid

Mocht je om welke reden ook geen toegang krijgen tot deze website of tot de informatie die je zoekt, dan helpen we je graag. Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl met:

  • een omschrijving van het probleem
  • vermelding van de link van de pagina die problemen geeft
  • geef bij voorkeur aan welk besturingssysteem je gebruikt, welke browser software je hebt, of je instellingen hebt aangepast en of je hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt.

We gaan dan zo spoedig mogelijk met jouw melding aan de slag. Je wordt op de hoogte gesteld van de maatregelen die er genomen worden en van de afhandelingstermijn.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.