Dag van de Ouderen 2021

Zondag 3 oktober 2021

Na 1 jaar uitstel heeft de Stichting Seniorendag Stein weer een mooi programma voor alle senioren van onze gemeente Stein samengesteld. De dag van de ouderen gaat plaatsvinden op zondag 3 oktober. Van 13.30uur tot 17.30uur.

Dit, jaarlijks terugkomend, evenement is gratis toegankelijk voor alle 55 plussers van onze gemeente.Het programma draait op twee locaties binnen onze gemeente. Namelijk:

• MFC Berg aan de Maas
  • De grote zaal Merode in Stein.

Optredende artiesten zijn o.a. Die Steierische (alleen Stein) – Paul van Loo (Troubadour) Fer Naus (Buut) Karel Verspager (zang)
Maaskapel (alleen Berg) en Jo Clahsen met de rijmbuut.

In de pauze is er koffie en vlaai voor elke bezoeker en bij binnenkomst ontvangt elke bezoeker 1 consumptie penning.

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.