Aanbieden bureaustudie aan wethouders Stein

Datum

Donderdag 30 september 2021 15:00 uur - 17:00 uur

Locatie

MaasBandProject - De Grous te Stein

Het MaasBandProject voert op vrijwillige basis onderzoek uit op de uit te graven nevengeul bij Maasband. Vol trots willen wij onze bureaustudie aanbieden aan de wethouders van Mulken en Hendrix van de gemeente Stein. Voorafgaande aan de aanbieding zal er een korte presentatie over de bureaustudie gegeven worden. Daarna sluiten we feestelijk af met een drankje. Wil je hierbij zijn geef je naam dan door via de e-mail op maasbandproject@gmail.com. Er mogen 75 bezoekers aanwezig zijn VOL=VOL.

Klik hier voor de website van het Maasband Project. 


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93