Hip Hop Dance voor jonge mantelzorgers

Datum

Woensdag 11 maart 2020 19:30 uur - 22:00 uur

Locatie

Steunpunt Mantelzorg Zuid - OJC De Kelder in Urmond

Website: www.mantelzorgzuid.nl

Speciaal voor jonge mantelzorgers van 12 tot 18 jaar in de gemeente Stein organiseren wij op woensdag 11 maart vanaf 19.30 uur een avond om even lekker los te gaan. Of je nou beginner bent of al vergevorderd in de Hip Hop Dance: gezellig wordt het! Dus trek je vriend(in) van de bank en doe mee!

Jonge mantelzorgers, wie zijn dat? Een jonge mantelzorger ben je als bij jou thuis iemand is die extra aandacht of zorg nodig heeft. Deze zorg kan nodig zijn vanwege diverse redenen. Misschien heeft je broer ADHD, heeft je zusje Down, of heeft je moeder gezondheidsproblemen of je vader depressieve klachten. Voor jou is dat misschien een normale gezinssituatie, maar het zal niet altijd even makkelijk zijn. Afspreken met vrienden, mee op schoolreis of thuis goed je huiswerk maken kan soms lastiger gaan. Soms kan het voelen alsof niemand echt begrijpt hoe dit is. Je bent niet de enige jongere die opgroeit met zorg. Bijna 1 op de 5 jongeren van jouw leeftijd is jonge mantelzorger, dat zijn er dus behoorlijk veel.

Vind jij het leuk om andere jonge mantelzorgers te ontmoeten? Of hou je gewoon van een lekkere beat? Kom dan naar de Hip Hop Dance workshop. En neem een vriend of vriendin gezellig mee. Deelname is gratis. Even kennismaken. Mijn naam is Merel Claessens. Ik ben er voor iedereen tussen de 7 en 25 jaar in Stein die thuis extra zorg draagt voor een ander gezinslid, net zoals jij. Zin om 11 maart mee te doen? Wil je meer weten of heb je een tof idee? Mail, app of bel me. M.claessens@mantelzorgzuid.nl/ 06-17309182. Kijk ook eens op onze website www.mantelzorgzuid.nl.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93