Inloop

Datum

Woensdag 12 februari 2020 10:00 uur - 12:00 uur

Locatie

Gemeente - Buurtcentrum Nieuwdorp

Website: https://www.gemeentestein.nl/inloop-elsloo-stein-en-urmond

Heb je vragen over de buurt, wonen, welzijn, (mantel)zorg, werk, inkomen, en/of jeugd(hulp)? In de dorpen Elsloo, Stein en Urmond is er een inloop waar je je vraag kunt bespreken met een professional. Hier helpen wij je graag verder, voor jezelf, of voor een ander. Deelnemende partijen: Partners in Welzijn, MEE, Steunpunt Mantelzorg, Wonen Limburg en Gemeente Stein.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.