Augst Cultuurfestival: Feest van toen in een sfeer van nu

Datum

Vrijdag 16 augustus 2019 - maandag 19 augustus 2019 23:00 uur

Locatie

Berg aan de Maas

De Oogstdankfeesten krijgen een nieuwe naam in een modern jasje: Augst Cultuurfestival. De traditie van 72 jaar Oogstdankfeesten wordt daarmee voortgezet. Zowel de programmering als ook naam en logo worden passend afgestemd op deze moderne tijd.

Nieuwe naam in een modern jasje
De laatste jaren is het Oogstdankfeest een weg ingeslagen die steeds verder af komt te staan van het ‘danken van de oogst’. Dit heeft geleid tot een andere opzet van het Oogstdankfeest. Vanaf 2018 wordt de weg ingeslagen met een nieuw totaalconcept waarin plaats is voor het beste van het verleden gecombineerd met nieuwe ideeën voor de toekomst.

Meer info op www.oogstdankfeesten.nl of facebook.com/oogstdankfeesten.