Brass is Great (Britain)

Datum

Zaterdag 9 juli 2022 20:30 uur - 22:30 uur

Locatie

Société St. Martin Fanfare de Stein - MFC De Grous - Stein

Op zaterdagavond 9 juli geeft Société St. Martin Fanfare de Stein in MFC De Grous een bijzonder dubbelconcert met de Flixton Band uit Manchester, Engeland. De band neemt op zondag 10 juli deel aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade, in de eerste divisie brassband. De bijbehorende, passende titel is dan ook: Brass is Great (Britain)! De inloop is vanaf 20.00 uur: het concert start om 20.30 uur.

Voor de Engelse band o.l.v. Matt Ryan staat het concert in Stein in het teken van hun laatste voorbereiding richting het concours op zondagmiddag. Voor onze fanfare is het de eerste uitvoering in MFC De Grous sinds januari 2020, ruim 2,5 jaar geleden. Na twee moeilijke jaren heeft de fanfare zich herpakt en is dan ook trots de terugkeer op de bühne met deze Engelse brassband te mogen vieren.

Kaarten Kaarten kosten 5 Britse pond (omgerekend 5,89 euro). Dit is inclusief een Engelse ‘bite’, verzorgd door Tearoom The Horse and Hound uit Meers, en een kop koffie of thee. Reserveren kan via deze link: https://bit.ly/3aPNIbv


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93