KBO Groot Stein organiseert infomiddag 'Langer thuis blijven wonen'

Datum

Woensdag 22 juni 2022 13:30 uur - 16:00 uur

Locatie

Café -Brasserie Merode

Op woensdag 22 juni organiseert KBO Groot Stein een informatiemiddag in de grote zaal van Merode over langer gezond thuis blijven wonen en wat daarbij allemaal komt kijken. De middag begint om 13.30 uur en is uiterlijk rond 16.00 uur afgelopen.

Marcia Reijnders van Envida Ledenservice en Benno Weijsters van thuiszorgwinkel Vegro Maastricht zullen deze informatiemiddag verzorgen. Vóór de pauze zal mevrouw Reijnders vertellen over de diensten en activiteiten die Envida Ledenservice aanbiedt en welk voordeel dit kan opleveren voor het langer gezond thuis blijven wonen.

Na de pauze (met koffie en cake) geeft Benno Weijsters, winkelleider bij de thuiszorgwinkel Vegro, een toelichting over verschillende hulpmiddelen die je kunnen helpen bij het zo lang mogelijk zelfredzaam blijven. Een aantal hulpmiddelen worden gedemonstreerd.

Aanmelden

Wil je de middag bijwonen? Stuur een mailtje naar notermans89@gmail.com met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Je kunt je ook telefonisch aanmelden via 046-4373505. Dit kan tot uiterlijk 15 juni.
Leden van KBO Groot Stein kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen. Ook niet-leden mogen deze middag bezoeken. Ze krijgen een verzoek om vóóraf € 3.00 te betalen.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93