Asfaltonderhoud

Datum

Maandag 21 oktober 2019

Locatie

Dross. J. van Kesselstraat, Stein

Op maandag 21 oktober wordt de Drossaert Jonker van Kesselstraat aan één zijde opnieuw geasfalteerd. Het betreft de oostzijde van de weg (zijde Aldi en Zaam Wonen). Het onderhoud is nodig om de spoorvorming uit de weg te halen, slechte stukken te repareren en de markeringen te verduidelijken.

De weg wordt niet volledig afgesloten en blijft toegankelijk voor het verkeer. Auto's worden omgeleid via de aan de weg gelegen parkeervakken. Dit houdt in dat er op maandag 21 oktober van 7:00 tot 12:00 uur, niet in de vakken mag worden geparkeerd. Gelieve auto’s de avond van te voren al op de parkeerplaats van het winkelcentrum te plaatsen. Het parkeerterrein bij het winkelcentrum blijft continu bereikbaar via de ingang aan de Stadhouderslaan (nabij de Jumbo).

Houd er rekening mee dat er groot materieel aan het werk is, denk aan je snelheid. We starten aan de zijde van de Stadhouderslaan, zodat de parkeervakken ter hoogte van de Aldi zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn. 

Voor vragen of opmerkingen neem je contact op met de Algemene Dienst. Per e-mail t.a.v. de Algemene Dienst, telefoon 046 - 420 30 70 of maak een melding via het meldingensysteem van de Gemeente Stein.