Kunstcollectief Nieuwdorp opent haar deuren

Datum

Zaterdag 17 november 2018 - zondag 18 november 2018

Kunstcollectief Nieuwdorp opent haar deuren tijdens het Landelijk Atelierweekend
Tijdens de Nationale Kunstweek vindt op 17 en 18 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Meer dan 400 beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van een kunstwerk. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties.

Beide dagen zijn onze ateliers in Buurtcentrum Nieuwdorp aan de Bergenkenstraat 1 in Stein geopend van 11 tot 17 uur. Er is werk te zien van de 11 leden van het collectief en schilderijen van gastexposant Shanna Paulissen. Ook wordt door de leden van het collectief demonstraties gegeven in het werken met steen, hout en mergel. De vrijwilligers van het buurtcentrum zorgen voor koffie en wat lekkers.

Het Atelierweekend is een landelijke activiteit. Het hele weekend zijn in heel Nederland meer dan 400 ateliers te bezoeken. Dit evenement wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland. Op www.Landelijkatelierweekend.nl vindt u een actueel overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.