Mandoline concert

Datum

Zaterdag 22 september 2018 20:00 uur - 22:00 uur

Locatie

MFC de Grous

Op zaterdag 22 september vindt er om 20u. een uniek najaarsconcert plaats in MFC de Grous in Stein.  Het concert wordt georganiseerd door Mandoline-Ensemble en – Orkest The Strings. Zij spelen o.l.v. Annemie Hermans een afwisselend internationaal programma met solistische medewerking van Jan Tom Fernhout (bugel), Angelique Delnoij (saxofoon), Leoniek Hermans (klarinet, mandoline en zang). Heel erg bijzonder is de bijdrage van het zangtrio Southern Voices.

Southern Voices is een muzikaal ensemble bestaande uit Eline van den Broeke (sopraan), Elmy Kremer (sopraan) en Aukje Pijper (sopraan). Kenmerkend voor Southern Voices is hun zuivere & harmonische klank. Dankzij hun jarenlange ervaring binnen de koormuziek en hun gemeenschappelijke voorliefde voor a capella muziek, sluiten hun stemmen naadloos op elkaar aan, terwijl ze solistisch alle drie hun eigen geluid overbrengen. Zowel klassieke als moderne muziek worden met diepgang en lichtvoetigheid ten gehore gebracht. Het is een muzikale ervaring om niet snel te vergeten en een die nooit zal vervelen. 
 
Sinds hun oprichting in 2015 is dit niet onopgemerkt gebleven. De muzikale grootheid Herman van Veen herkende hun talent. Binnen de kortste keren stonden ze op grote podia als; het Koninklijk Theater Carré en het Delamar Theater in Amsterdam, de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen en het conservatorium van Luxemburg. Daarnaast zijn ze meermaals live op Radio 4 te horen geweest. 
Afgelopen zomer waren de dames te zien in een musical van Robin Hood geproduceerd door Herman van Veen op het 'Herman van Veen Arts Center'.

Entree: vrije gave.