Gemeente Stein lanceert binnenkort de digitale nieuwsbrief om ervoor te zorgen dat inwoners altijd op de hoogte zijn van de laatste en juiste informatie van de gemeente. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via www.gemeentestein.nl/nieuwsbrief.

De gemeente Stein wil dat inwoners altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun leefomgeving. Om hier nog beter in te voorzien, lanceert de gemeente een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief deelt lokaal nieuws, maar ook activiteiten en bijzondere verhalen uit de gemeente. De nieuwsbrief maakt het voor inwoners makkelijk gemeentenieuws te ontvangen en te volgen. De nieuwsbrief is altijd actueel en dichtbij.

Meld je aan

Inwoners kunnen zich eenvoudig via de website van de gemeente aanmelden voor de nieuwsbrief. Hierbij kunnen inwoners ook aangeven waar ze informatie over willen ontvangen. Ze kunnen hun interesses aangeven, zoals recreëren en genieten, ondernemen, zorg en ondersteuning en dienstverlening. Daarnaast kunnen ze aangeven van welke dorpskernen ze nieuws willen ontvangen.

Wil je ook het laatste nieuws van de gemeente ontvangen? Meld je dan gratis aan via: www.gemeentestein.nl/nieuwsbrief.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93