De Maaskentjer

In september 2020 is de eerste versie van ons nieuwe gemeenteblad uitgekomen: de Maaskentjer. Met deze krant informeren we inwoners over de actualiteiten, verhalen uit de wijk, projecten, komende evenementen, werk in uitvoering. Maar er is ook ruimte voor een column, berichten vanuit de griffie en laten we adviesraden zoals de SJAR, de Adviesraad Sociaal Domein en de Klankbordgroep Inclusie en Toegankelijkheid aan het woord.

Servicepunten

De Maaskentjer is aan het einde van elke maand op te halen op een van onze servicepunten. Bekijk waar jij de Maaskentjer kunt ophalen.

Lees hier de Maaskentjer

De Maaskentjer wordt iedere maand bezorgd bij de servicepunten in onze gemeente. Wil je online de Maaskentjer lezen, dan kan dat door op de foto's hieronder te klikken.

Let op; mocht de online versie van de krant niet openen is het mogelijk dat dit komt doordat je de krant probeert te lezen via Internet Explorer. Probeer het dan opnieuw via Google Chrome of een andere browser. Onder de afbeeldingen is ook een PDF bestand van het blad te vinden.

Cover Elian Claassen Maaskentjer april 2024 (PDF, 1.1 MB)

Maaskentjer Cor Gabriels Maart 2024 (PDF, 2.7 MB)Maaskentjer cover Ivo vd Bijl 2024 (PDF, 3.1 MB)

Archief 2023

Archief 2022

Archief 2021

Archief 2020

Wil je graag meewerken aan de inhoud van de Maaskentjer? Leuk! Stuur een e-mail naar communicatie@gemeentestein.nl of stuur een berichtje naar een van onze social media kanalen.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over de Maaskentjer? Mail dan naar communicatie@gemeentestein.nl. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren op jouw vraag.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93