De Maaskentjer

In ons gemeenteblad de Maaskentjer informeren we inwoners over het laatste nieuws, verhalen uit de wijk, projecten, komende evenementen, werk in uitvoering en nog veel meer nieuws uit onze gemeente.

Servicepunten

De Maaskentjer kun je op het einde van elke maand ophalen op een van onze servicepunten.

Lees de Maaskentjer!

De Maaskentjer wordt iedere maand bezorgd bij de servicepunten in onze gemeente. Ook kun je de Maaskentjer online lezen.

Let op; Als je de online versie van de krant niet kunt openen, dan komt dit misschien doordat je de krant probeert te lezen via Internet Explorer. Probeer het dan opnieuw via Google Chrome of een andere browser.

Maaskentjer juni 2024 Rob Janssen (PDF, 2.1 MB)

Maaskentjer cover mei 2024 Petra Claessen (PDF, 7.0 MB)Cover Elian Claassen Maaskentjer april 2024 (PDF, 1.1 MB)

Maaskentjer Cor Gabriels Maart 2024 (PDF, 2.7 MB)Maaskentjer cover Ivo vd Bijl 2024 (PDF, 3.1 MB)

Archief 2023

Archief 2022

Archief 2021

Archief 2020

Wil je graag meewerken aan de inhoud van de Maaskentjer? Leuk! Stuur een e-mail naar communicatie@gemeentestein.nl of stuur een berichtje naar een van onze social media kanalen.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over de Maaskentjer? Mail dan naar communicatie@gemeentestein.nl. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren op jouw vraag.


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.