De Maaskentjer

In september 2020 is de eerste versie van ons nieuwe gemeenteblad uitgekomen: de Maaskentjer. Met deze krant informeren we inwoners over de actualiteiten, verhalen uit de wijk, projecten, komende evenementen, werk in uitvoering. Maar er is ook ruimte voor een column, berichten vanuit de griffie en laten we adviesraden zoals de SJAR, de Adviesraad Sociaal Domein en het Sociaal Inclusiepanel aan het woord.

Servicepunten

De Maaskentjer is aan het einde van elke maand op te halen op een van onze servicepunten. Klik hier om te zien waar jij de Maaskentjer kunt ophalen.

Lees hier de Maaskentjer

De Maaskentjer wordt iedere maand bezorgd bij de servicepunten in onze gemeente. Wil je online de Maaskentjer lezen, dan kan dat hier:

Eerste editie maaskentjer

Meewerken?

Wil je graag meewerken aan de inhoud van de Maaskentjer? Leuk! Stuur een e-mail naar communicatie@gemeentestein.nl of stuur een berichtje naar een van onze social media kanalen.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over de Maaskentjer? Mail dan naar communicatie@gemeentstein.nl. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren op jouw vraag.