Bedankt voor de fijne samenwerking!

Vrijdag 22 oktober 2021

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Beste ondernemers,

Na een veel kortere periode dan verwacht, ga ik de gemeente Stein na bijna 9 maanden alweer verlaten. Er is een mooie kans op mijn pad gekomen die ik helaas niet kon weigeren.

Dat wil echter niet zeggen dat ik het niet naar mijn zin heb gehad in deze mooie gemeente. Ik heb mij de afgelopen tijd met veel plezier ingezet om jullie als ondernemer, de gemeente en de regio een stukje verder te helpen. We doen hier mooie dingen! En ik blijf Stein dan ook zeker volgen.

Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor de fijne samenwerking en mochten jullie in de toekomst vragen hebben dan verwijs ik jullie door naar mijn collega Tom Heijnens. Hij neemt sowieso tot het einde van het jaar de ondernemerscontacten op zich. Jullie kunnen hem bereiken via ondernemen@gemeentestein.nl.

Groetjes,
Maud Sijben