Asfaltonderhoud vanaf maandag 13 september

Woensdag 8 september 2021

In opdracht van de Gemeente Stein zal Gebrs. Kurvers wegenbouw starten met asfaltonderhoud in de straten Holsberg (wegvak tussen huisnummer 79 en 91), St. Hubertuslaan en Nattenhoverkoestraat.

De werkzaamheden starten op vrijdag 10 september (Nattenhoverkoestraat) en maandag 13 september (St. Hubertuslaan en Holsberg). In principe wordt er gewerkt op werkdagen tussen 07.00 en 17.00 uur.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen en aanbrengen van de asfaltdeklaag. Daarnaast zal onderhoud worden uitgevoerd aan de goten (dit is een watervoerende laag naast het asfalt, aangelegd in klinker), deze worden waar nodig hersteld. Tevens worden enkele putranden vervangen. Als voorbereiding op de werkzaamheden zal woensdag 8 september gestart worden met het frezen van enkele putten.

Bovenstaande straten zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Vragen

Heb je vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met onderstaande contactpersonen:

• Roy Dykstra, toezichthouder namens gemeente Stein 046 - 435 93 93
  • Cyriel Pieters, uitvoerder namens Gebrs. Kurvers Wegenbouw BV¬† 045 - 575 11 55

Werkvak 1 werkzaamheden

Werkvak 2 werkzaamheden