Asfaltonderhoud wijk Urmond

Woensdag 25 augustus 2021

In opdracht van de Gemeente Stein zal Kurvers wegenbouw starten met asfaltonderhoud in Urmond oost. Het asfaltonderhoud wordt opgedeeld in twee fases.

De werkzaamheden starten op dinsdag 31 augustus a.s. In principe wordt er gewerkt op werkdagen tussen 07.00 en 17.00 uur.

Fase 1

Betreft de straten:

• Bramertweg
  • Conventuelenstraat
  • Middenveld
  • Pannestraat (gedeelte tussen Middenveld en Heirstraat).

Uitvoering staat gepland voor week 35.

Fase 2

Betreft de straten:

• Speelheuvel
  • Belikstraat
  • Pannestraat ( gedeelte tussen Middenveld en Belikstraat).

Uitvoering staat gepland voor week 36.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen en aanbrengen van de asfaltdeklaag. Daarnaast zal onderhoud aan worden uitgevoerd aan de molgoten (dit is een watervoerende laag naast het asfalt, aangelegd in klinker), deze worden waar nodig hersteld. Tevens worden enkele putranden vervangen.

Bovenstaande straten zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Vragen

Heb je vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met onderstaande contactpersonen:

• Paul Maessen, toezichthouder namens gemeente Stein    06 - 22 451 870
  • Cyriel Pieters, uitvoerder namens Gebrs. Kurvers Wegenbouw BV  045 - 575 11 55

werkzaamheden