Accountmanager bedrijven

Woensdag 11 augustus 2021

Mijn naam is Maud Sijben en begin dit jaar heb ik mij al aan jullie voorgesteld middels een filmpje in deze nieuwsbrief. Ik wil jullie via deze weg opnieuw wat meer vertellen over mijn rol binnen de gemeente Stein. Want ik ben er voor jullie als ondernemers en ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt binnen ondernemend Stein.

Als accountmanager bedrijven ben ik het eerste aanspreekpunt voor bedrijven in de gemeente Stein en kan ik jullie o.a. helpen bij vragen over het starten of uitbreiden van een bedrijf en andere economische ontwikkelingen. Ook kan ik jullie in contact brengen met collega’s binnen de gemeente als ook met partijen daarbuiten. Dus heb je een vraag voor de gemeente of wil je gewoonweg een keer in gesprek? Neem dan contact met mij op via onderstaande contactgegevens.