Hoogwater in Stein: volg hier ons liveblog

Opnieuw onder de aandacht: Ondernemersfonds Stein

Donderdag 1 juli 2021

Het Ondernemersfonds is er ván en vóór de ondernemers in de gemeente Stein. Het fonds kan initiatieven van ondernemers in de gemeente Stein ondersteunen middels (co)financiering. Deze initiatieven dienen het ondernemersklimaat in de gemeente Stein ten goede te komen.

Wat is een Ondernemersfonds?

In Nederland zijn al diverse Ondernemersfondsen actief. Een ondernemersfonds is er om initiatieven van ondernemers mede te financieren. Het Fonds komt aan haar financiële middelen door een geringe opslag op de OZB voor alle niet-woningen in de gemeente.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je een goed idee hebt voor meerdere ondernemers, een bedrijventerrein, of voor heel Stein en je bent op zoek naar financiering voor de realisatie van dit idee, dan kun je mogelijk een beroep doen op Ondernemersfonds Stein. Een idee dat in aanmerking komt voor (co-) financiering dient altijd van ‘algemeen belang’ te zijn. Dit wil zeggen dat niet alleen jij, maar ook andere ondernemers profijt van het idee hebben.

Kijk op www.ondernemersfondsstein.nl voor de spelregels en voorwaarden.