Podcast ‘Op de club’: de sociale gevolgen van de coronacrisis

Vrijdag 19 februari 2021

De 23.000 sportverenigingen in ons land vormen samen met hun bonden het fundament van onze sportsamenleving. De podcast ‘Op de club’ neemt een kijkje in de praktijk. Welke onderwerpen houden clubs en hun bonden bezig? En wat kunnen andere verenigingen hiervan leren? De eerste afleverging van deze podcast gaat over op de sociale gevolgen van de coronacrisis voor clubs. 

Twee clubs en hun bonden praten over een actueel onderwerp. Waar lopen clubs tegenaan? En vooral, welke oplossingen weten ze te vinden? Dit en nog veel meer wordt gedeeld in deze podcast. Op de podcast-pagina wordt extra informatie gedeeld over het desbetreffende onderwerp. 

Aflevering 1 - De sociale gevolgen van de coronacrisis voor clubs

De gevolgen van de coronacrisis zijn dagelijks voelbaar bij de clubs in ons land. Voor veel clubs is het een uitdaging om contact te houden met hun leden. Hoe creëer je ook in deze periode betrokkenheid? Aan het woord komen Willem la Rivière (directeur van de Koninklijke Nederlandse Biljartbond), Theodoor van Leeuwen (voorzitter van biljartvereniging ’t Ivoor), Rianne van Westen (voorzitter van korfbalvereniging ADO) en Mark Tissink (verenigingsadviseur van het Korfbalverbond).

Deze (en de volgende) podcasts zijn te beluisteren via de website van NOC*NSF.