Vragenlijst MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland

Dinsdag 2 februari 2021

Beste ondernemer,

Gemeenten realiseren zich niet altijd wat de impact is van hun beleid op jouw bedrijf. Denk daarbij aan regeldruk, bereikbaarheid, diverse heffingen en aanbestedingsbeleid. MKB-Nederland wil dat gemeenten zich realiseren dat jij, als ondernemer van groot belang bent voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Het is dan ook zaak dat gemeenten beleid voeren waardoor juist jij de ruimte krijgt om te ondernemen.

Daarom reikt MKB-Nederland ook dit jaar de prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat.

De verkiezing van de “MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland” dient als een stimulans voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers. Heb jij goed contact met jouw gemeente, of is de gemeente een blok aan jouw been? Daarnaast zijn wij als gemeente benieuwd naar jouw mening over onze dienstverlening gedurende de huidige coronacrisis.

Als gemeente Stein doen wij dit jaar mee met deze verkiezing en zijn we benieuwd naar jouw mening als ondernemer van onze gemeente.

Ben je eigenaar, bedrijfsleider of directeur?

Laat ons weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van de gemeente Stein is. Via deze link kom je bij een digitale enquête. We willen jou vragen deze enquête in te vullen. Dit kost slechts 5 minuten van jouw tijd en is volledig anoniem en vertrouwelijk.

Alvast hartelijk dank voor jouw medewerking!