Hoogwater in Stein: volg hier ons liveblog

Vraag de gratis energie- of zorgscan aan t.w.v. 79 euro

Maandag 1 februari 2021

Wil je jouw woning verduurzamen of levensloopbestendig maken?

De gemeente Stein en Dubbel Duurzaam bieden de helpende hand. Via Dubbel Duurzaam kun je gebruikmaken van twee woningscans; een energie- en een zorgscan. Deze scans kosten normaal 79 euro, maar worden nu gratis aangeboden door de gemeente Stein.

Gratis energie- en zorgscans

Kies je voor de gratis energie- en/of zorgscan, dan krijg je bezoek van een onafhankelijke expert. Na een uitgebreide scan van je woning maakt deze een adviesrapport, met daarin de mogelijkheden om het energieverbruik te verminderen en duurzame energie op te wekken.

Kies je voor de zorgscan, dan ontvang je advies over maatregelen om nog lang veilig thuis te kunnen wonen. Naast een adviesrapport krijg je ook hulp bij het beoordelen van offertes en het aanvragen van mogelijke subsidies en duurzaamheidsleningen.

Vraag snel de gratis scan aan via: www.dubbel-duurzaam.nl