Hoogwater in Stein: volg hier ons liveblog

Enquête duurzame energie

Vrijdag 15 januari 2021

Je hebt het vast al vaker gehoord: “We moeten meer duurzame energie opwekken om de opwarming van de aarde tegen te gaan”. Dat is een landelijke en regionale opgave waar we samen naar toe werken, ook in gemeente Stein. Daarom moet de gemeente onder meer bepalen waar en op welke manier zonneparken zijn toegestaan; windenergie is in de gemeente Stein niet mogelijk.

Voordat de gemeenteraad in juni een besluit neemt over de visie zonne-energie, willen we graag weten hoe bedrijven, organisaties en verenigingen aankijken tegen duurzaamheid en de overstap naar duurzame energie. En waar en onder welke voorwaarden mogen er zonneparken komen in onze gemeente? Ook horen wij graag hoe je op de hoogte gehouden wilt worden over deze onderwerpen.

Wij nodigen je daarom graag uit om - vanuit jouw organisatie, bedrijf of vereniging - een vragenlijst in te vullen. Deze input is heel belangrijk voor ons en nemen wij mee in onze besluitvorming.

Vul de enquête in!

Samen met onderzoeksbureau Toponderzoek, is er een online vragenlijst opgesteld. Wil je deze vragenlijst invullen? Je kunt dit doen tot 26 januari 2021. Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer 10 tot 15 minuten.

Je blijft anoniem

Het bureau dat het onderzoek voor ons uitvoert, houdt zich aan de Gedragscode voor onderzoek en statistiek. Dat betekent dat je anoniem blijft en dat het onderzoeksbureau, net als de gemeente, strikt vertrouwelijk omgaat met jouw antwoorden. Wij vragen alleen om je contactgegevens als je aangeeft verder mee te willen denken over het beleid. Dit is niet verplicht.

Meer weten?

Heb je vragen over het onderzoek? Dan kun je op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur contact opnemen met onderzoeksbureau Toponderzoek via 085 4860110 of via e-mail: enquete@toponderzoek.com.