Vanavond: Stein aan tafel oudejaarsviering

Dinsdag 29 december 2020

Op afstand verbonden

Nog even en dan is het jaar 2020 achter de rug. Een bijzonder jaar waarin iedereen voor uitdagingen is gesteld, maar waarin we ook hebben bewezen dat we zelfs op afstand met elkaar in verbinding staan. Vele mooie initiatieven werden uitgerold waarin inwoners voor elkaar klaarstonden en onze zwaar getroffen ondernemers hun creativiteit toonden. We hebben dit jaar mogen ervaren hoe groot de gemeenschapszin binnen Stein is en dat we als Stein samen sterk staan.

Ondanks corona hebben we mooie momenten beleefd en ambities kunnen waarmaken. Elsloo werd genomineerd als allermooiste dorp van Nederland en won de titel van allermooiste dorp van Limburg. De samenwerking met de buurgemeenten werd aangesterkt en het gezamenlijke participatiebedrijf kreeg een gezicht onder de naam Vidar. De bereikbaarheid van Stein is nóg beter geworden met het route A2 project. Ook toeristisch/recreatief gezien zijn er grote mijlpalen behaald. En dat met alle beperkingen waar eenieder van ons dit jaar mee te maken kreeg.

De jaarwisseling is een natuurlijk moment van bezinning waarbij we stilstaan bij wat geweest is, maar vooral ook hoopgevend naar de toekomst kijken. Dit moment willen we nu meer dan ooit samen vieren. Thuis met familie en vrienden, maar ook graag samen met u als onze bondgenoot. Samen het glas heffen in het nieuwe jaar zit er deze keer helaas niet in. In plaats daarvan nodigen we u hierbij van harte uit voor onze oudejaarsviering.

Deze live oudejaarsshow 'Stein aan tafel' wordt vanavond, dinsdag 29 december, om 18:00 uur multimediaal uitgezonden op de volgende kanalen:

Met onze burgemeester als tafeldame, ontvangt Tom Jessen leuke gasten uit alle kernen van Stein.

Het belooft een mooie avond te worden, dus we hopen elkaar daar te zien! En anders wensen we u via deze weg alvast fijne feestdagen en een gezond 2021.