Lokale lastenmeter

Dinsdag 24 november 2020

Als je in Stein woont of er een bedrijf hebt betaal je gemeentelijke belastingen. Via de lokale lastenmeter kun je snel en makkelijk uitrekenen hoe hoog deze belastingen voor jou zijn. Ook kun je de gemeentelijke belastingen die je in Stein betaalt vergelijken met andere gemeenten en kun je zien wat het financiƫle effect is als jouw situatie verandert. Heb je de nieuwe belastingaanslag ontvangen? Dan kun je via de lokale lastenmeter snel en gemakkelijk zien wat een eventuele belastingverhoging voor jou betekent. Dan weet je direct of het zinvol is om bezwaar te maken.

De lokale lastenmeter is te raadplegen via stein.lokalelastenmeter.nl.

Voor meer informatie over de diverse gemeentelijke belastingen verwijzen wij je graag door naar de BsGW in Roermond. De contactgegevens van BsGW zijn hierboven opgenomen.