Hoogwater in Stein: volg hier ons liveblog

Steinse week van respect

Vrijdag 13 november 2020

Van 9 tot 16 november is het de landelijke week van respect. Ook in onze gemeente wordt daar door diverse organisaties waaronder basisscholen en SG Groenewald extra aandacht aan besteed. Een afvaardiging van het Steinse college van B&W ging tijdens gastlessen in gesprek met leerlingen. Het thema van dit jaar is online respect.

Begin bij jezelf

Burgemeester Marion Leurs: ‘Respect voor elkaar en vrijheid van meningsuiting vormen belangrijke pijlers in onze samenleving. Gezamenlijk moeten we ervoor zorgen dat die in balans blijven. En dat begint bij jezelf. Door kinderen en jongeren hier bewust van te maken, werken we in een vroeg stadium aan een respectvolle leefomgeving waar iedereen optimaal tot bloei kan komen. Want in Stein moet iedereen kunnen meedoen!’