Extra inzameling van chemisch afval

Donderdag 24 september 2020

Normaliter kun je slechts 1x per maand (3e zaterdag) jouw klein chemisch afval inleveren in gemeente Stein.

Op woensdagen 7 oktober en 14 oktober zal de chemokar extra aanwezig zijn op de bekende locatie. Tussen 08:30 en 15:00 kunt je jouw klein chemisch afval (KCA) gratis inleveren.

Waarom

We merken dat er erg veel aanbod van klein chemisch afval. Om de drukte af te vangen, hebben we extra inzameldagen ingepland.

Locatie

De chemokar staat geparkeerd op de parkeerplaats bij het gemeentehuis, tegenover het milieupark.

Gemist?

Heb je de chemokar gemist, of kun je niet wachten? Je mag als inwoner van gemeente Stein, ook terecht op het milieupark in Sittard en Geleen. Op die twee milieuparken is een depot aanwezig voor het klein chemisch afval.

Gebruikers van de RWM-app worden een aantal dagen van tevoren nog geïnformeerd over deze maatregel. Heb je zelf de app nog niet? Download deze dan hier .