Vragenlijst mobiliteitsplan gemeente Stein

Vrijdag 11 september 2020

Hier vind je een korte vragenlijst over de toekomst van mobiliteit in Stein.

Momenteel werkt de gemeente aan het maken van een nieuw Mobiliteitsplan. Dit plan beschrijft de wijze waarop de gemeente de komende jaren om wil gaan met mobiliteit. Met ontwikkelingen zoals elektrisch rijden, speedpedelecs (snelle e-bikes) en het delen van auto’s, biedt de toekomst veel kansen om mobiliteit te verduurzamen. Door middel van deze vragenlijst willen wij inzicht krijgen in jouw reisgedrag en jouw behoefte aan mobiliteit. En welke zaken ten aanzien van reizen jij belangrijk vindt voor de toekomst. De resultaten van de vragenlijst worden meegenomen in het nieuwe Mobiliteitsplan.

De vragenlijst is volledig anoniem en kost ongeveer vijf minuten van uw tijd. Voor vragen kunt u contact opnemen met Mathijs Schoenmakers via mathijs.schoenmakers@rhdhv.com. De vragenlijst kan tot en met woensdag 23 september 2020 worden ingevuld.

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze online nieuwsbrief via www.gemeentestein.nl/nieuwsbrief .