Informatieavond Dubbel Duurzaam op 7-10

Maandag 7 september 2020

Wil jij graag je woning verduurzamen, energie besparen of zelf energie opwekken? Of wil je langer thuis blijven wonen en het comfort in huis verbeteren? Maar weet je niet waar te beginnen? De gemeente Stein en Dubbel Duurzaam helpen je hier graag bij!

Via Dubbel Duurzaam kun je gebruik maken van twee woningscans: een energie- en een zorgscan. Deze scans kosten normaal € 79,-, maar worden nu gratis aangeboden door de gemeente Stein!

Wil je graag eerst meer informatie? Kom dan naar de informatieavond op 7 oktober aanstaande. Hier kom je alles te weten over de zorg- en energiescans en kun je al je vragen stellen.

Datum: woensdagavond 7 oktober 2020
Tijdstip: 20:00 – 21:00 (inloop vanaf 19:45)

Locatie: MFC De Grous, Heerstraat-Centrum 38 in Stein
Parkeren: Gratis parkeerplaats beschikbaar

Aanmelden

In verband met de strenge maatregelen rondom het coronavirus en het bewaren van 1,5 meter afstand, dien je je vooraf aan te melden. Aanmelden kan tot vrijdag 2 oktober 17.00uur.

Per huishouden worden slechts twee personen toegestaan, dit om te voorkomen dat het te druk wordt en hiermee de 1,5 meter niet kan worden nageleefd.

• Stuur een e-mail met jouw contactgegevens naar info@dubbel-duurzaam.nl, onder vermelding van “Informatieavond Dubbel Duurzaam”. Je ontvangt een bevestigingse-mail.
  • Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis!
  • Vol = vol. Bij veel interesse wordt een tweede informatiesessie georganiseerd.
  • Je kunt je vragen of opmerking altijd doorgegeven via bovenstaand mailadres.

Verhinderd?

Wil je graag meer informatie maar lukt het niet om aanwezig te zijn? De informatieavond is live te volgen via onze facebookpagina en vervolgens ook terug te bekijken. De link naar de video wordt na de informatieavond gedeeld via de digitale nieuwsbrief.

Liever persoonlijk contact? Stuur een e-mail naar info@dubbel-duurzaam.nl of neem telefonisch contact op met Dubbel Duurzaam via 041 - 266 78 23

Wat is Dubbel Duurzaam ook alweer?

Een onafhankelijke duurzaamheidscoach voert de scan(s) bij je thuis uit. Het resultaat is een rapportage dat de mogelijkheden beschrijft om enerzijds het energieverbruik te verminderen én duurzame energie op te wekken en anderzijds de maatregelen die nodig zijn om zo lang mogelijk op een veilige manier thuis te blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan een inloopdouche, een traplift of het verwijderen van dorpels.

Liever direct aan de slag?

Meld je nu aan voor een gratis energie- of zorgscan van Stichting Dubbel Duurzaam. Aanmelden gaat via de website www.dubbel-duurzaam.nl/aanmelden.

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor onze online nieuwsbrief via www.gemeentestein.nl/nieuwsbrief.