Naam voor nieuw gemeenteblad gezocht!

Vrijdag 24 juli 2020

De gemeente Stein is druk bezig met het uitwerken en ontwerpen van een nieuw gemeenteblad. En wel een krant die we maandelijks in gaan uitgeven. Deze keuze is onder andere ingegeven door de behoefte onder inwoners aan printmedia, naast digitale voorzieningen.

Met deze krant informeren we jullie, onze inwoners, bijvoorbeeld over actualiteiten, verhalen uit de wijk, projecten, aankomende evenementen en werk in uitvoering in de openbare ruimte. Maar er is ook ruimte voor een column, berichten vanuit de griffie en laten we adviesraden zoals de SJAR, de Adviesraad Sociaal Domein en het Sociaal Inclusiepanel aan het woord. Kortom, een veelzijdig en informatief cadeau!

Voor deze krant zijn we nog op zoek naar een mooie, leuke, maar vooral Steinse naam. Weet jij een naam? Een naam die ook echt past bij onze gemeente? Mail dan deze naam en motivatie naar communicatie@gemeentestein.nl. Graag in de motivatie vermelden hoe je op deze naam gekomen bent en waarom deze gekozen moet worden. Is jouw naam uitgekozen? Dan win je allereerst natuurlijk eeuwige roem, wordt de naam ook echt gebruikt en kom jij met jouw verhaal in het gemeenteblad. In september zal de eerste versie van het blad verschijnen.

Mailen kan tot en met vrijdag 31 juli 2020.