Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Inloop in de wijk hervat

Maandag 29 juni 2020

Inloop in de wijk hervat

De reguliere inloopmomenten zullen vanaf 1 juli aanstaande weer starten in de locaties Buurtcentrum Nieuwdorp, Punt 39 in Elsloo. Partners en Welzijn, MEE Zuid-Limburg en het Steunpunt Mantelzorg Zuid zullen klaarstaan om jouw vragen over de buurt, wonen, welzijn, (mantel)zorg, werk, inkomen en/of jeugd(hulp) te beantwoorden. Ook is Zaam wonen de 1e woensdag van de maand aanwezig in Elsloo en Nieuwdorp.

Wanneer?
De inloopmomenten vinden op de volgende tijdstippen plaats:

• Nieuwdorp: iedere woensdag van 10.00-12.00 uur, Buurtcentrum Nieuwdorp, Bergenkenstraat 1
  • Elsloo: iedere woensdag van 14.00-16.00 uur, Punt 39, Burgemeester Maenenstraat 39

Gezondheidscheck
Houd tijdens een bezoek aan een inloopmoment rekening met de richtlijnen van het RIVM. Voor binnenkomst zal een gezondheidscheck worden uitgevoerd door het stellen van een aantal vragen. Mocht je op voorhand al klachten hebben, dan adviseren wij om telefonisch contact op te nemen met een van de organisaties zodat jouw vraag alsnog beantwoord kan worden. Dit kan via de volgende telefoonnummers:

• Partners in Welzijn: 046 457 57 00
  • MEE Zuid-Limburg: 088 010 22 22
  • Steunpunt mantelzorg zuid: 043 321 50 46
  • Zaam Wonen: 046 420 35 35

Meer informatie over de inloopmomenten staat op: www.gemeentestein.nl/inloop