Inzameling oud papier weer van start

Maandag 25 mei 2020

Vanaf 1 juni wordt de inzameling van oud papier volgens het reguliere schema hervat. Indien er bij jou voorheen werd ingezameld met een vereniging, zal dit nu ook weer gebeuren. Let op: uitzondering hierop is de inzamelroute van buurtvereniging Hetzendael in Oud-Urmond. Die route wordt voortgezet door RWM.

Raadpleeg nieuwe afvalwijzer

Ondanks dat de inzameldagen voor oud papier gelijk blijven zoals je gewend was van vóór de corona-crisis, adviseert RWM de inwoners: raadpleeg altijd de RWM-app of de website www.rwm.nl voor het actuele inzamelschema. Zet op die dag het oud papier ’s ochtends om 07:00 uur buiten. Het wordt op prijs gesteld wanneer je ook je buren informeert over de wijzigingen in het ophaalschema. Immers: Samen sterk!

Actuele ontwikkelingen

RWM houdt alle actuele ontwikkelingen in hun bedrijfsvoering bij op www.rwm.nl en in de RWM-app.