Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Koninklijk bezoek in onze gemeente

Woensdag 20 mei 2020

Koninklijk bezoek in onze gemeente!

De Koning brengt een werkbezoek aan ondernemers met contactberoepen in ons winkelcentrum, in het kader van het coronavirus (COVID-19). Hij bezoekt een kapper, opticien, nagelstudio en fysiotherapeut.

De Koning spreekt de ondernemers over de periode dat hun onderneming gesloten was, de financiële gevolgen, onzekerheden over de toekomst en het omgaan met de nieuwe protocollen sinds de herstart. De ondernemers zijn na een periode van gedwongen sluiting per 11 mei weer open gegaan.

Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie.

Foto’s: Rotapool