Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Inzamellocaties Elsloo en Urmond sluiten

Vrijdag 15 mei 2020

Sinds het heropenen van het milieupark op 11 mei en de ingelaste ophaalronde voor oud papier, merken we dat het gebruik van de tijdelijke afvallocaties afneemt. Daarom worden vanaf maandag 18 mei de tijdelijke afvallocaties in Elsloo en Urmond opgeheven. Na vanmiddag 15.00 uur kan er op deze locaties dus geen afval meer ingeleverd worden. 

De tijdelijke inzamellocatie voor oud papier, PMD en grof tuinafval in Stein blijft voorlopig aanwezig op de bezoekersparkeerplaats van het gemeentehuis. Op deze manier zorgen we voor voldoende ruimte op het milieupark. Zo gaan we langzaam weer terug naar de normale situatie.

Oud papier

Ook bij RWM zijn ze druk bezig om de ophaalrondes voor oud papier weer te normaliseren. Naar verwachting wordt het oud papier vanaf begin juni weer volgens de reguliere planning opgehaald. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.