Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Herstelwerkzaamheden Kapelaan Berixstraat

Woensdag 13 mei 2020

Herstelwerkzaamheden Kapelaan Berixstraat

Het afgelopen jaar heeft de gemeente een nieuw fietspad aangelegd van Stein naar Meers. Na het afronden van de werkzaamheden bleek de kwaliteit van het nieuwe asfalt niet voldoende. Als gevolg van een niet goed werkende machine, zijn er ongelijkheden in het asfalt ontstaan. Hierbij geven we graag meer informatie over de geplande herstelwerkzaamheden.

Herstelwerkzaamheden

Op woensdag 20 mei gaan we het asfalt herstellen. Het is hierbij wel nodig om de weg gedurende deze dag af te sluiten. De brug, en dus de route van en naar Meers en Maasband, blijft echter bereikbaar. Namelijk via een omleiding door Oud Stein en de parallelweg.

Bereikbaarheid

Om de bereikbaarheid en veiligheid te waarborgen treffen we een aantal maatregelen. Zie ook bijgevoegde afbeelding.

• Voor fietsverkeer is er geen hinder. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het nieuwe fietspad van Stein naar Meers en omgekeerd.
  • Personenauto’s worden via Oud Stein en de parallelweg omgeleid.
  • Vrachtverkeer van en naar Meers en Maasband wordt omgeleid via het haventerrein.
  • Om het verkeer via de parallelweg veilig te laten verlopen zetten we verkeersregelaars in. Daarnaast verwijzen de verkeersregelaars vrachtverkeer door naar de omleiding via het haventerrein.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met projectleider Rob Geraedts via rob.geraedts@gemeentestein.nl of 046-4359393.