Milieupark Stein weer geopend

Zondag 3 mei 2020

Het milieupark in Stein gaat op maandag 11 mei weer open. Er waren enkele aanpassingen noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de veiligheid en gezondheid van zowel bezoekers als medewerkers gegarandeerd kon worden. Het terrein is uitgebreid, zodat er meer ruimte is. Daarnaast is er nu sprake van eenrichtingsverkeer op het milieupark, staan er verkeersregelaars en mogen er maximaal 5 auto's tegelijk binnen.

Op het milieupark kun je terecht met alle afvalstromen, behalve oud papier, PMD en grof tuinafval. Deze drie afvalstromen kun je blijven inleveren op de tijdelijke afvallocaties in Stein, Urmond en Elsloo.

Openingstijden

  • Maandag t/m zaterdag
  • 8.00 t/m 15.00 uur

Huisregels

  • Houd 1,5 m afstand
  • Max. 5 auto’s op het milieupark
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar het milieupark, laat kinderen thuis
  • Volg de aangegeven rijrichting
  • Luister naar de instructies van de medewerkers en verkeersregelaars

Let op

  • Op 5 mei zijn alle tijdelijke afvallocaties gesloten, i.v.m. Bevrijdingsdag
  • De afvallocatie in Stein voor PMD en oud papier verplaatst op 11 mei naar de bezoekersparkeerplaats van het gemeentehuis