Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Besmetting coronavirus in de gemeente Stein

Woensdag 11 maart 2020

Vandaag heeft de GGD Zuid-Limburg ons geïnformeerd over een besmetting met het coronavirus (COVID-19) binnen de gemeente Stein. De betreffende persoon is in Noord-Italië geweest en de GGD heeft passende maatregelen genomen.

Hygiëne

Dit leidt vooralsnog niet tot extra voorschriften voor inwoners van de gemeente Stein. Geadviseerd wordt om de landelijke hygiënemaatregelen in acht te (blijven) nemen om verspreiding van het virus tegen te gaan:
- was je handen goed
- nies in je ellenboog
- gebruik papier zakdoekjes
- schud geen handen

Ontwikkelingen

Het nieuws en de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus volgen elkaar snel op. De Veiligheidsregio Zuid-Limburg informeert inwoners via www.vrzl.nl. Daar staat alle actuele en geverifieerde informatie over het coronavirus in Zuid-Limburg. Wij verwijzen daarnaar voor het laatste nieuws. Ook vind je er telefoonnummers waar je met vragen terecht kunt over het coronavirus in het algemeen of met vragen over de situatie in Zuid-Limburg specifiek.