Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Informatiebijeenkomst herinrichting Mauritsweg

Donderdag 27 februari 2020

De tweede fase van de herinrichting van de Mauritsweg, tussen de Drossaert Jonker van Kesselstraat en de Schinekstraat, start in 2020. Het bouwplan is opgesteld en BAM Infra Regionaal Helmond is als aannemer aangesteld. Deze firma is ook de aannemer van het project Route A2 - Stein. Hierdoor vindt er een goede afstemming tussen deze twee projecten plaats. De eerste werkzaamheden gaan in maart van start.

Uitnodiging informatieavond

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de informatieavond op dinsdag 10 maart.

• Dinsdag 10 maart om 19:00 uur
  • Zalencentrum Kerensheide, Schineksstraat 11 te Stein

Tijdens deze avond stellen we je voor aan het uitvoeringsteam en lichten we de werkzaamheden, bereikbaarheid en planning toe. Op een gedeelte van het traject wordt de riolering vervangen en leggen we een infiltratieriool aan. Door dit type riool kan het regenwater beter wegsijpelen in de grond. Waar mogelijk wordt ook de dakafvoer afgekoppeld en aangesloten op het infiltratieriool. Op de informatieavond wordt dit verder uitgelegd.

In het tweede deel van de avond is er gelegenheid om vragen te stellen die specifiek met jouw situatie te maken hebben.

Meer weten of vragen?

Meer informatie over dit project kun je vinden op gemeentestein.nl/projecten. Heb je naar aanleiding van deze brief nog vragen dan kun je contact opnemen met dhr. R. Geraedts via 046 – 435 92 77 of rob.geraedts@gemeentestein.nl.