Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Herinrichting speeltuin Leentstraat

Dinsdag 18 februari 2020

De ontmoeting- en speelplek aan de Leentstraat in Stein wordt gedeeltelijk heringericht. Hoe het er uiteindelijk gaat uitzien, bepalen kinderen zelf. Daarom roept buurtvereniging De Leent en de gemeente Stein alle kinderen op om aan de slag met een ontwerp via een digitale ontwerptool stein.speeltuinbouwer.nl. Doe mee!

Aan de slag!
De kinderen mogen t/m 2 maart hun eigen ontwerp(en) digitaal indienen bij de jury. De enige voorwaarde is dat de dubbele schommel, de dubbele peuterschommel en het klimrek blijft staan. Op stein.speeltuinbouwer.nl kunnen buurtgenoten bekijken wat anderen hebben gemaakt en 'liken' als je iets leuk vinden! Het plan met de meeste ‘likes’ wordt de publiekswinnaar en gaat direct door naar de stemronde. Iedereen kan 'likes' toekennen aan een ontwerp.

Beoordeling ontwerp
Van 2 maart t/m 17 maart kunnen inwoners een top 3 samenstellen uit de beste 4 ontwerpen: 3 gekozen door de jury én de publiekswinnaar met de meeste ‘likes’. De ontwerpers ontvangen hierover een mail. Op 20 maart maken we de winnaar bekend. Met het winnende ontwerp gaat de gemeente aan de slag om er een echte speeltuin van te maken!