Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Trap Berg aan de Maas geopend

Maandag 17 februari 2020

Vanuit DOP Berg is een aantal jaar geleden de behoefte ontstaan om de trap op het Schoorvoetpad op te knappen. Helaas was er op dat moment nog geen budget voor. In de tussentijd hebben er wel herstelwerkzaamheden plaatsgevonden, maar was er nog geen ruimte voor een gehele vernieuwing.

In 2019 is het wel gelukt om hier budget voor vrij te maken. De gemeente en DOP Berg zijn dit traject samen ingegaan en hebben een wensenlijst opgesteld. Hoofdzakelijk doel was het opknappen van de trap en grondkering. Daarnaast kwam de wens naar voren om breder te kijken dan alleen de aankleding van de trap.

Samen met DOP Berg heeft de gemeente nu een mooi project kunnen afronden. De trap is vernieuwd. We hebben een bankje en hekwerk geplaatst en groen aangeplant.

Samen hebben we een product neergezet waar we trots op zijn.