Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Help mee tijdens NLdoet en zorg voor meer groen in de wijk

Maandag 17 februari 2020

Jij bent uitgenodigd op 14 maart voor de NLdoet actie in Elsloo/Catsop. We gaan samen met een gezellige groep mensen op diverse plekken bomen en struiken poten. De gemeente zorgt voor het  benodigde materiaal als handschoenen, schoppen en hesjes.

Deze actie ligt in lijn met het collegeprogramma ‘vernieuwend verbinden’, de ambitie om binnen twee Statenperiodes 1 miljoen bomen te planten. Meer informatie over het 1 miljoen bomenplan is te vinden op www.limburg.nl

Kom jij meedoen op 14 maart met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland? Het Oranje Fonds laat met deze actie zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van sociale initiatieven.

Aanmelden kan via ivn.elsloo@gmail.com of bel naar Remi Diris – 046-4379889.