Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Inloopbijeenkomst project Route A2- Stein

Donderdag 6 februari 2020

BAM infra heeft kort geleden van de gemeente Stein opdracht gekregen om het project Route A2 - Stein te mogen uitvoeren. Dit project strekt zich uit vanaf de Afrit A2 - Urmond (Van der Valk) tot en met de rotonde Kerenshofweg (Steinerbos). Hierbij informeren we je over de start van de werkzaamheden en nodigen we je graag uit voor de inloopbijeenkomst waar meer uitleg gegeven wordt over de werkzaamheden.

Kappen bomen, 12 februari t/m 21 februari

De eerste activiteit is het kappen van bomen. Dit doen we in de periode waarin de kans op het nestelen van vogels zo klein mogelijk is. Deze periode loopt tot maart, daarom starten deze werkzaamheden volgende week. Het kappen van de bomen vindt plaats naast de weg. Voor de veiligheid van de weggebruikers is het nodig om tijdelijke verkeersmaatregelen te plaatsen. Het verkeer kan hier kort last van hebben, maar de weg blijft bereikbaar. Voor de gekapte bomen worden later nieuwe bomen geplant.

Aanleg tijdelijke wegen, 2 maart t/m half april

Om de werkzaamheden uit te voeren en de route bereikbaar te houden voor het verkeer worden er tijdelijke wegen aangelegd. Tijdens de werkzaamheden plaatsen we verkeersmaatregelen voor de veiligheid van de weggebruiker en het personeel. De weg blijft bereikbaar voor autoverkeer, maar men kan wel hinder ondervinden van de werkzaamheden.

De tijdelijke wegen komen op de plek waar nu het fietspad ligt. Dit houdt in dat vanaf 2 maart het fietspad vanaf Van der Valk tot aan Steinerbos niet te gebruiken is. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Veestraat.

Uitnodiging inloopbijeenkomst

Datum en locatie inloopbijeenkomst

  • Dinsdag 11 februari 2020, vrije inloop tussen 16.00 uur en 20.00 uur
  • Van der Valk, Mauritslaan 65 in Urmond

Tijdens de inloopbijeenkomst krijg je meer uitleg over de tijdelijke verkeerssituatie, de omleidingen en de planning aan de hand van afbeeldingen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van dit project? Volg dan de Facebook pagina Route A2 - Stein. Hier vind je binnenkort het laatste nieuws, updates over de voortgang en foto's van het project.

Mocht je al vragen hebben, stuur dan een e-mail!