Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Belastingaanslag 2020

Dinsdag 21 januari 2020

In de tweede helft van februari ontvang je de belastingaanslag voor 2020. Dit is een aanslagbiljet met de gemeentelijke belastingen én de waterschapsbelastingen. Heb je een account op MijnOverheid.nl? Dan ontvang je het aanslagbiljet online in jouw Berichtenbox.

Je ontvangt de belastingaanslag van BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen. Onze gemeente werkt op het gebied van belastingen in BsGW samen met nog 27 andere Limburgse gemeenten en Waterschap Limburg.

Regel het online
Je persoonlijke belastingzaken regel je snel en gemakkelijk op jouw persoonlijke pagina op www.bsgw.nl. Daar log je in met jouw Digi D. Op jouw persoonlijke pagina heb je onder andere de volgende mogelijkheden:

• je aanslagen raadplegen;
  • je rekeningnummer wijzigen;
  • een machtiging afgeven;
  • een bezwaarschrift indienen;
  • het taxatieverslag inzien;
  • een kwijtschelding aanvragen;
  • een persoonlijke vraag stellen.

Vragen & antwoorden
Op www.bsgw.nl vind je veel antwoorden op vragen over de gemeentelijke en waterschapsbelastingen.