Een nieuwe mijlpaal; het ondernemersfonds!

Donderdag 20 juni 2019

In 2017 zijn we als gemeente samen met ondernemers een nieuwe weg ingeslagen op economisch gebied. En sindsdien hebben we diverse ondernemers mogen ontmoeten om ondernemend Stein te versterken. De Open for Business bijeenkomsten en verschillende andere ondernemersevenementen droegen bij aan de doelstelling op het gebied van samenwerking en verbinding.

Het ondernemersfonds

Om op dit vlak echte stappen te zetten, zijn er ook instrumenten nodig die het mogelijk maken om aan gezamenlijke wensen te kunnen werken. Denk aan extra middelen voor het verbeteren van bedrijventerreinen, het organiseren van evenementen, maar ook aan praktische zaken zoals evenementenborden en gezamenlijke kerstversiering. Om dit te kunnen realiseren is de gemeente voornemend vanaf 2020 een ondernemersfonds in het leven te roepen, voor en door ondernemers, waar de gemeente ieder jaar ook financieel aan bijdraagt.

Informatiebijeenkomst op 1 juli

Wij hebben onderzoek gedaan naar de inrichting van een ondernemersfonds in onze gemeente. Op basis daarvan is een eerste plan van aanpak opgesteld. Wij willen deze resultaten graag delen en in overleg gaan met ondernemers over de nadere uitwerking van het fonds. Daarom nodigen we je graag uit voor een bijeenkomst op 1 juli 2019, 19:30 uur bij De Grous.

Ben jij ondernemer in Stein en wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan aan via ondernemen@gemeentestein.nl.