Open for Business

Donderdag 6 september 2018

Beste ondernemer,

Open for Business is voor ondernemers de ideale kans om andere Steinse ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te brainstormen over concrete uitdagingen waar je als ondernemer tegenaan loopt. De gemeente Stein wordt tijdens deze bedrijfsbezoeken vertegenwoordigd door wethouder Natascha Wingelaar en een aantal ambtenaren om te leren, mee te denken en te onderzoeken hoe wij als gemeente zaken kunnen verbeteren of versnellen. Elke Steinse zaak is immers ook een beetje onze zaak.

Stork Technical Services Z-Nederland gaat Open for Business! Ga je mee?

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Vanuit haar locatie in Stein werkt Stork dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten; zoals een onderhoudsstop op een petrochemische plant en reparatie en onderhoud van een offshore platform. Bent u ook zo benieuwd wat dat betekent? Wat daarvoor nodig is, waarom juist in Stein en wat u ervan kunt leren?
Rob Gülikers nodigt u van harte uit in zijn bedrijf om het te komen ervaren. Vrijdag 26 oktober 2018 van 10.00-12.30 uur is Stork Open for Business

Aanmelden?

Wil jij kennis maken met Stork, Meld je dan per e-mail aan bij bedrijvencontactfunctionaris (a.i.)  Paul Kooij (ondernemen@gemeentestein.nl). Er kunnen maar 10 ondernemers mee. Vol = Vol. Dus wees er snel bij!

bedrijfsbezoek?

Laat het ons dan weten! Om ruimte te creëren voor inhoudelijke gesprekken zullen we het aantal bezoekers beperken tot ongeveer vijftien per bedrijfsbezoek. Meld je nu aan, dan nemen wij snel contact met je op.