Geef meldingen door via de app

Woensdag 20 juni 2018

Gemeente Stein streeft naar een schone, veilige en prettige woonomgeving. Door melding te maken van verbeterpunten in de openbare ruimte draag je daar zelf ook aan bij. Dat kan vanaf nu ook 24 uur per dag via jouw mobiel met de MijnGemeente app. Zie je een losse stoeptegel, zwerfvuil, een kapotte lantaarnpaal of een omgewaaide boom? Laat het de gemeente weten, want jouw opmerkzaamheid is zeer waardevol.

Hoe geef ik een melding mobiel door?

Snel en makkelijk melden vanaf de locatie en op het moment dat je iets ziet dat beter kan. Download daarvoor eerst gratis de ‘MijnGemeente’ app op je telefoon via de appstore (Apple) of Google play (Android). Binnen enkele stappen heb je de locatie en het probleem met foto gemeld. Je kunt aangeven of je terugkoppeling op jouw melding wilt ontvangen of dat je liever anoniem wilt melden.

Geen smartphone?

Geef jouw melding dan door via de gemeentelijke website via www.gemeentestein.nl/melding. Via de website kun je ook bekijken wat anderen al hebben gemeld.