Wintersluiting Limburgse Watertaps

Maandag 14 november 2022

In de week van 14 tot en met 18 november worden de WML-Watertaps afgesloten van het water. WML doet dit om bevriezing te voorkomen. Gedurende de winter worden de taps gecontroleerd en ‘voorjaarsklaar’ gemaakt. Zodat er ook in 2023 buitenshuis lekker gratis Limburgs drinkwater getapt kan worden.

Gratis drinkwater terug in 2023

In het voorjaar rijden onze medewerkers door Limburg om de Watertaps weer aan te sluiten en te zorgen dat je kunt genieten van echt Limburgs kraanwater. Het drinken van kraanwater is overigens stukken beter voor het milieu dan verpakt water! Dus neem van thuis een herbruikbaar flesje mee voor onderweg. Zo draagt jij ook jouw steentje bij aan een beter milieu.

Naar Actualiteiten voor inwoners

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93