Waardering voor mantelzorgers!

Donderdag 11 november 2021

De gemeente is al onze mantelzorgers enorm dankbaar. Daarom ontvangen alle, bij het Steunpunt Mantelzorg Zuid ingeschreven mantelzorgers, per post een VVV-bon ter waarde van € 40,-.

Ben je mantelzorger en sta je nog niet ingeschreven bij het Steunpunt?

Je kunt je nog tot 10 december inschrijven en de mantelzorgwaardering 2021 ontvangen. Dat kan via p.bronckhorst@mantelzorgzuid.nl of via 043-321 50 46.

Vanwege corona gaan de kleinschalige bijeenkomsten, waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, ook dit jaar niet door.

Heb je een vraag of wil je een wijziging doorgeven?

Neem dan contact op met Axel Roes van de gemeente Stein via axel.roes@gemeentestein.nl of op 046-435 93 51.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.