Vidar in de wijk is verhuisd

Donderdag 4 juli 2024

Vidar in de wijk is pasgeleden verhuisd. Buurtbewoners die hulp of ondersteuning nodig hebben met kleine klusjes in of rondom het huis en die gebruik willen maken van de (gratis) diensten van Vidar in de wijk, kunnen vanaf nu terecht bij Tripsstraat 7 in Stein.

Wat is Vidar in de wijk?

Het deelnemersveld van Vidar in de wijk bestaat uit inwoners die moeite hebben met het vinden van werk, maar wel graag aan de slag willen. Zij helpen buurtbewoners met een klein tot geen sociaal netwerk die een extra steuntje in de rug nodig hebben met diverse klusjes. Denk aan tuinonderhoud of eenvoudige verf- of timmerwerkzaamheden voor mensen die dit zelf niet kunnen. Terwijl deelnemers de kans krijgen om op een laagdrempelige manier en onder begeleiding werkervaring op te doen, leveren ze ook een positieve bijdrage aan de leefbaarheid in de wijk.

Kijk voor meer informatie op de pagina van Vidar in Wijk

Contact

  • Bezoekadres: Tripsstraat 7, Stein
  • Contactpersoon: Carl Kreutzer (werkcoach)
  • Op werkdagen bereikbaar via 046 477 76 85 of via carl.kreutzer@sittard-geleen.nl

Naar Actualiteiten wijkactieprogramma Nieuwdorp

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.